Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

RB2448N-901

Ray-Ban

24%
Ray-Ban
"En ny stjärna på solglashimlen har tänts"
Ray-Ban
  • RB2448N-901 thumbnail
  • RB2448N-901 thumbnail
  • RB2448N-901 thumbnail

1495 kr1136 kr Rek. pris:1630 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
143 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Med RB2448N har Ray-Ban sannolikt skapat en framtida klassiker.

Håll i hatten här kommer RB2448N! Ett par solglasögon som du inte kommer kunna vara utan i år. Ray-Ban har återigen skapat en framtida klassiker. Stor inspiration har hämtats från Wayfarer,men RB2448N har en mer ungdomlig touch.Med sina mjukare former, skarpare färgtoner och mer kontrasterande val av finish står den på egna ben. Lika modern som funktionell. Den fyrkantiga formen tillverkad av lättviktig nylonfiber och de läckra metallskalmarna präglas av ett utsökt hantverk.

en här utgåvan av RB2448N kommer i ett svart utförande med gröna glas.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image