Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Wayfarer RB2140-954

  Ray-Ban Wayfarer RB2140-954
  vertual mirror big image frame mask
  • Wayfarer RB2140-954 thumbnail
  • Wayfarer RB2140-954 thumbnail
  • Wayfarer RB2140-954 thumbnail

  995 kr

  Snittbetyg: 4.0 / 5 (1 betyg)

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  142 mm
  Glasbredd:
  50 mm
  Glashöjd:
  40 mm
  Näsbrygga:
  22 mm
  Skalmlängd:
  155 mm
  Färg:
  Light Tortoise
  Glasens färg:
  B-15XLT Brown
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  RB2140 Wayfarer är sannolikt de mest legendariska solglasögon som världen någonsin skådat.

  RB2140 Wayfarer från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är klassikernas klassiker bland solglasögon. Med sin distinkta front och elegant skulpterade skalmar utgör RB2140 Wayfarer själva sinnesbilden för vacker och tidlös formgivning. Det är den banbrytande designen som tillsammans med historien gjort RB2140 Wayfarer till en evig symbol för ungdom, stil och kreativitet.

  Kalendern visade 1952 när RB2140 Wayfarer först såg dagens ljus. Det dröjde sedan inte länge innan flera av Hollywoods största namn kunde ses i dessa stilfulla solglasögon. RB2140 Wayfarer markerade även ett skifte på marknaden mot glasögon tillverkade av plast, en marknad som tidigare dominerats glasögon tillverkade av metall. Med RB2140 Wayfarer skapade Ray-Ban ett par solglasögon som lycktas med bedriften att locka mängder med nya beundrare i över 60 år. Det handlar i grunden om ett tidlöst hantverk, RB2140 Wayfarer är lika bekväma att bära som designen är vacker.

  RB2140 Wayfarer är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. De något tårformade glasen är också läckert mörktonade. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det högra glaset. Passa på att köpa dina RB2140 Wayfarer här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

  Den här utgåvan av RB2140 Wayfarer kommer i en vacker brunmelerad färg och kristallbruna glas. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det högra glaset.

  Denna modell har storlek M (50).

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt Wayfarer RB2140-954

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (1 betyg)

  4.0
  1

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här