Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Wayfarer Distressed RB2140-1185

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Wayfarer Distressed RB2140-1185 thumbnail
 • Wayfarer Distressed RB2140-1185 thumbnail
 • Wayfarer Distressed RB2140-1185 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1680 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
22 mm
Skalmlängd:
155 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana Effect Aged
Glasens färg:
G15 Green
Glasses Measurements

Mer om produkten

Wayfarer Distressed från Ray-Ban är en läcker nytolkning av ett par tidlöst snygga solglasögon. Det här är modellen som ger dig den där perfekta, slitna looken redan från dag 1. Dessa limiterade solglasögon är nämligen designade till se snyggt slitna ut. Skalmar och front på Wayfarer Distressed är därför klädsamt nötta för att ge en vacker retro-look.

Ray-Ban Distressed är en kollektion för dig som vill ha den rätta vintage-känslan på dina solglasögon. Med Wayfarer Distressed får du en sann designklassiker i ett utförande där varje detalj andas attityd och rock ’n roll. När det gäller solglasögon finns det inte ett mer klassiskt namn än Ray-Ban Wayfarer. Denna klassiska stilbildare blir dessutom bara mer populär för varje år som går. Wayfarer Distressed ger dig chansen att få klassiska solglasögon i en version med elegant patina.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.