Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Precision UV

  Alcon

  Produkten har utgått!

  Precision UV tillverkas inte längre, vi rekommenderar ett byte till Air Optix Aqua. Detta är en lins med hög komfortkänsla och egenskaper för ökad bekvämlighet.

  newPresc@EOL

  Du kan använda din tidigare ordination för att köpa denna lins!

  Till ersättningslins »

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Månadslinser
  Styrkeomfång
  -16.00 till +10.00
  Baskurva
  8.4, 8.7 och 9.1
  Diameter
  14.4
  Bärtid
  1 månad
  Material
  Vasurfilcon A
  Vätskehalt
  74%
  UV-skydd
  Ja
  Hanteringsfärgad
  Ja

  Mer om produkten

  Precision UV är månadslinser som skyddar dina ögon mot skadlig UV-strålning. Långvarig exponering för UV-strålar är en av de bakomliggande orsakerna till grå starr, därför passar Precision UV bra för den som tillbringar mycket tid utomhus och vill ge sina ögon ett extra skydd. Linsen absorberar upp till 90 % av UV-strålningen som annars når ögonen. För att uppnå bäst skydd bör du använda Precision UV i kombination med solglasögon som skyddar mot UV-strålning.

  Månadslinser kan användas i upp till en månad. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  Precision UV

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här