Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

PO9649S-95/31

Persol

Persol
Persol
  • PO9649S-95/31 thumbnail
  • PO9649S-95/31 thumbnail
  • PO9649S-95/31 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1770 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
55 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

PO9649 är en upphottad och mer modern version av den tidlösa klassikern PO0649. PO9649 behöll den ikoniska och legendariska formen från föregångaren, med skillnaden att de blivit tunnare och lättare.

Den här utgåvan av PO9649 kommer i ett svart utförande. Persols logotyp finns på på insidan av den högra skalmen samt på insidan av skalmspetsen, och kommer dessutom med elegant näsbrygga i nyckelhålsstil. Persols ikoniska silverpil finns självklart även på skalmen.

Persol började tillverkas 1917, och har alltså hunnit med att fylla 100 år! Mitt under brinnande världskrig började Giuseppe Ratti ta fram tekniskt avancerade glasögon specifikt anpassade för de höga kraven som piloter och racingförare hade. Persol kommer från italienskans “per il sole” och betyder “för solen”, och det är just som solglasögontillverkare Persol har utmärkt sig. Ett av de mest utmärkande dragen för Persol är silverpilen som återfinns på skalmen, vars form är inspirerade av svärden från det antika Rom. Persols solglasögon är handtillverkade, och tillverkas faktiskt i samma fabrik idag som 1917. Bågar från Persol är italiensk design när den är som bäst.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.