Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

PO3108S-24/33

Persol

24%
Persol
Persol
  • PO3108S-24/33 thumbnail
  • PO3108S-24/33 thumbnail
  • PO3108S-24/33 thumbnail

1995 kr1516 kr Rek. pris:2190 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
47 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
22 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

PO3108S är en del av Persols “Typewriter Edition”, en kollektion som förkroppsligar skrivandets guldålder. Designen härstammar från en tid där precision och känsla för detaljer inte enbart var ett val - utan ett krav. Typewriter Edition har tagits fram med insidan av skrivmaskiner som designförebild - där de rörliga delarna samspelar i en härligt knackande symfoni. Bågar från den här kollektionen är lika snygga som de är klassiska, och få solglasögon utstrålar elegans lika mycket som PO3108S.

Den här utgåvan av PO3108S kommer i färgen Havana. Persols logotyp finns på insidan av den högra skalmen samt på utsidan av den högra skalmspetsen. Namnet på kollektionen - Typewriter Edition - finns på insidan av den vänstra skalmen i den klassiska Typewriter-fonten. Dessutom kommer PO3108S med näskuddar som gör att du kan justera solglasögonen för perfekt passform. PO3108S bär självklart även Persols ikoniska “silverpil”.

Persol började tillverkas 1917, och har alltså hunnit med att fylla 100 år! Mitt under brinnande världskrig började Giuseppe Ratti ta fram tekniskt avancerade glasögon specifikt anpassade för de höga kraven som piloter och racingförare hade. Persol kommer från italienskans “per il sole” och betyder “för solen”, och det är just som solglasögontillverkare Persol har utmärkt sig. Ett av de mest utmärkande dragen för Persol är silverpilen som återfinns på skalmen, vars form är inspirerade av svärden från det antika Rom. Persols solglasögon är handtillverkade, och tillverkas faktiskt i samma fabrik idag som 1917. Bågar från Persol är italiensk design när den är som bäst.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image