Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

PO3019S-24/31

Persol

15%
Persol
Persol
  • PO3019S-24/31 thumbnail
  • PO3019S-24/31 thumbnail
  • PO3019S-24/31 thumbnail

Vårt pris:1495 kr1271 kr Rek. pris:1780 kr

(1 betyg)

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Good quality. Person is sunglasses is way better than Ray Ban! The most different thing you can feel is the clarity of the lens! However, the size is too big to most people! Lensway only offers one size, which is one size larger than normal size.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
55 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana
Glasens färg:
Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Med sina snart hundra år på glasögonmarknaden är Persol en av de absolut största och mest igenkända aktörerna, och står i den absoluta framkanten när det gäller kvalitet och stil. PO3019S är inget undantag.

Den här utgåvan av PO3019S kommer i färgen Havana. Persols logotyp finns på insidan av skalmarna och på utsidan av skalmspetsarna, och kommer dessutom med elegant näsbrygga i nyckelhålsstil. Persols ikoniska “silverpil” finns självklart även på skalmen.

Persol började tillverkas 1917, och har alltså hunnit med att fylla 100 år! Mitt under brinnande världskrig började Giuseppe Ratti ta fram tekniskt avancerade glasögon specifikt anpassade för de höga kraven som piloter och racingförare hade. Persol kommer från italienskans “per il sole” och betyder “för solen”, och det är just som solglasögontillverkare Persol har utmärkt sig. Ett av de mest utmärkande dragen för Persol är silverpilen som återfinns på skalmen, vars form är inspirerade av svärden från det antika Rom. Persols solglasögon är handtillverkade, och tillverkas faktiskt i samma fabrik idag som 1917. Bågar från Persol är italiensk design när den är som bäst.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image