Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Persol

  PO0649-24/51

  Nyhet
  Persol PO0649-24/51
  vertual mirror big image frame mask
  Persol
  • PO0649-24/51 thumbnail
  • PO0649-24/51 thumbnail
  • PO0649-24/51 thumbnail

  Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1770 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  143 mm
  Glasbredd:
  52 mm
  Glashöjd:
  46 mm
  Näsbrygga:
  20 mm
  Skalmlängd:
  135 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Light Havana
  Glasens färg:
  Brown
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Persol har funnits i nästan ett decennium, och firar sitt hundraårsjubileum i år. PO0649 är inte fullt lika gamla, men de introducerades 1957 vilket gör de 60 år gamla. Fullt förtjänta av epitetet “klassiker” med andra ord. De togs först fram för tågförare i Turin som behövde stora glasögon som skulle skydda deras ögon mot luft och damm. De blev snabbt en favorit och blev 1994 nämnda som ett av de objekten som var mest representativa för den geniala Italienska kreativiteten i den franska boken “Qualità: scènes d’objects à l’italienne”.

  Den här utgåvan av PO0649 kommer i färgen Light Havana. Persols logotyp finns på insidan av skalmarna och på skalmspetsarna. Persols ikoniska “silverpil” finns självklart även på skalmen.

  Persol började tillverkas 1917, och har alltså hunnit med att fylla 100 år! Mitt under brinnande världskrig började Giuseppe Ratti ta fram tekniskt avancerade glasögon specifikt anpassade för de höga kraven som piloter och racingförare hade. Persol kommer från italienskans “per il sole” och betyder “för solen”, och det är just som solglasögontillverkare Persol har utmärkt sig. Ett av de mest utmärkande dragen för Persol är silverpilen som återfinns på skalmen, vars form är inspirerade av svärden från det antika Rom. Persols solglasögon är handtillverkade, och tillverkas faktiskt i samma fabrik idag som 1917. Bågar från Persol är italiensk design när den är som bäst.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt PO0649-24/51

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)