Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

PLD8009N-PVJK7

Polaroid Kids

Polaroid Kids
Polaroid Kids
  • PLD8009N-PVJK7 thumbnail
  • PLD8009N-PVJK7 thumbnail
  • PLD8009N-PVJK7 thumbnail

Vårt pris:245 kr Rek. pris:349 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
127 mm
Glasbredd:
45 mm
Glashöjd:
35 mm
Näsbrygga:
19 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Plast
Färg:
Green
Glasens färg:
Green Mirror
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Polaroid PLD8009N är en del av Polaroids barnkollektion. Det här är solglasögon för barn som ger ett 100% skydd mot solens farliga UV-strålning. Polaroid PLD8009N är nämligen utrustade med branschens bästa polariserande glas. Förutom att skydda ögonen mot solen ger de dessutom en behaglig och bländfri synskärpa. Barn spenderar vanligtvis mycket tid utomhus och då är det särskilt viktigt för dem att skydda ögonen. Polaroid PLD8009N ger barnen det skydd de behöver. Den här utgåvan av Polaroid PLD8009N kommer i snyggt grönt utförande. På skalmarna finns även polaroid-loggan samt en regnbågsdetalj på skalmspetsarna. De polariserande glasen är gröntonade med spegeleffekt.Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.