Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Polaroid Kids

  PLD6015S-CYQ

  Nyhet
  Polaroid Kids PLD6015S-CYQ
  vertual mirror big image frame mask
  Polaroid Kids
  • PLD6015S-CYQ thumbnail
  • PLD6015S-CYQ thumbnail
  • PLD6015S-CYQ thumbnail

  Vårt pris:495 kr Rek. pris:595 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  137 mm
  Glasbredd:
  50 mm
  Glashöjd:
  40 mm
  Näsbrygga:
  Skalmlängd:
  135 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Matte Pink
  Glasens färg:
  Yellow Mirror
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Polaroid PLD6015S är ett par solglasögon som är en del av Polaroids barnkollektion. Det här är solglasögon för barn som ger ett 100% skydd mot solens farliga UV-strålning. Polaroid PLD6015S är nämligen utrustade med branschens bästa polariserande glas. Förutom att skydda ögonen mot solen ger de dessutom en behaglig och bländfri synskärpa. Barn spenderar vanligtvis mycket tid utomhus och då är det särskilt viktigt för dem att skydda ögonen. Polaroid PLD6015S ger barnen det skydd de behöver. Den här utgåvan av Polaroid PLD6015S kommer i snyggt rosa utförande. På skalmarna finns även polaroid-loggan. De polariserande glasen har spegeleffekt. Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt PLD6015S-CYQ

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)