Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Polaroid

  PLD6014S-VWA

  Nyhet
  Polaroid PLD6014S-VWA
  vertual mirror big image frame mask
  Polaroid
  • PLD6014S-VWA thumbnail
  • PLD6014S-VWA thumbnail
  • PLD6014S-VWA thumbnail

  Vårt pris:495 kr Rek. pris:595 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  142 mm
  Glasbredd:
  56 mm
  Glashöjd:
  45 mm
  Näsbrygga:
  17 mm
  Skalmlängd:
  141 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Matte Green
  Glasens färg:
  Green
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  PLD6014S från den amerikanska glasögontillverkaren Polaroid är ett par solglasögon i den evigt unga och tillika klassiska Wayfarer-stilen. Polaroid har alltid lyckats kombinera form och funktion på ett utmärkt sätt. PLD6014S med sin stilrena design och höga kvalitet är inget undantag. Polaroid har varit en av världens mest populära tillverkare av solglasögon sedan starten 1937. Deras polariserande solglas är så nära ikonstatus man kan komma. Den här utgåvan av 6014S kommer i ett matt grönt utförande. De polariserande glasen är snyggt gröntonade. Polaroids logotyp finns placerad på utsidan av skalmarna.Med sin unika kombination av stil och innovation har Polaroid kommit att bli en av världen mest populära tillverkare av solglasögon. Polaroid har sedan starten 1937 varit branschledande när det gäller linsteknologi. Deras polariserande solglas är i det närmaste legendariska. I kraft av sin världsledande polariserande linsteknik levererar Polaroid solglasögon som ger dig det bästa skyddet och synskärpan som marknaden kan erbjuda. Med solglasögon från Polaroid får du helt enkelt en fantastisk kombination av avancerad teknologi och design av toppklass.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt PLD6014S-VWA

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)