Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

PLD6012N-J5GK7

Polaroid

Polaroid
Polaroid
  • PLD6012N-J5GK7 thumbnail
  • PLD6012N-J5GK7 thumbnail
  • PLD6012N-J5GK7 thumbnail

Vårt pris:495 kr Rek. pris:595 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
47 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
139 mm
Material:
Metall
Färg:
Gold
Glasens färg:
Green Mirror
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

PLD6012N från den amerikanska glasögontillverkaren Polaroid är ett par tidlösa pilotglasögon, och är perfekta för dig som gillar klassikerna. Polaroid har alltid lyckats kombinera form och funktion på ett utmärkt sätt. PLD6012N med sin stilrena design och höga kvalitet är inget undantag. Polaroid har varit en av världens mest populära tillverkare av solglasögon sedan starten 1937. Deras polariserande solglas är så nära ikonstatus man kan komma. Den här utgåvan av 6012N kommer i ett guldigt utförande. De polariserande glasen är snyggt gröntonade med spegeleffekt. Polaroids logotyp finns placerad på utsidan av metallskalmarna.Med sin unika kombination av stil och innovation har Polaroid kommit att bli en av världen mest populära tillverkare av solglasögon. Polaroid har sedan starten 1937 varit branschledande när det gäller linsteknologi. Deras polariserande solglas är i det närmaste legendariska. I kraft av sin världsledande polariserande linsteknik levererar Polaroid solglasögon som ger dig det bästa skyddet och synskärpan som marknaden kan erbjuda. Med solglasögon från Polaroid får du helt enkelt en fantastisk kombination av avancerad teknologi och design av toppklass.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image