Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

PH1169C-932773

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren
  • PH1169C-932773 thumbnail
  • PH1169C-932773 thumbnail

595 kr Rek. pris:795 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
Glasbredd:
48 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
Material:
Metall
Färg:
Gun
Glasens färg:
Olive
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Smarta och snygga Clip On från Polo Ralph Lauren

PH1169C är ett par Clip On från Polo Ralph Lauren som är både trendiga och tidlösa. Med Clip On menas att de är solglas som du kan sätta över dina vanliga glasögon. Dessa Clip On passar till PH1169 från Polo Ralph Lauren.

Den här utgåvan av PH1169C kommer i ett metallutförande och med olivfärgade glas.

Ralph Laurens första klädkollektion för män togs fram 1967, och fick namnet “Polo” efter hans intresse av sport. Några år senare kom det även en kollektion för kvinnor, vilket introducerade den ikoniska logotypen med en polospelare. Numera tillverkar de även solglasögon. Solglasögon från Polo Ralph Lauren utstrålar samma amerikanska moderiktighet och sofistikation som andra produkter från Ralph Lauren. Deras tidlösa design är den amerikanska livsstilen förkroppsligad.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image