Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Produkten har utgått

Peeps Cleaning Tool

Peeps Cleaning Tool

Vi rekommenderar

Etui medföljer

Styrkan har utgått!
Styrkekombinationen du har valt finns tyvärr inte längre i lager. Kontakta gärna vår kundservice för att få information angående andra produkter.

149 kr

Specifikation

Tillverkare
Carbonklean
Linstyp
Rengöringsverktyg

Mer om produkten

Kompakt och enkelt sätt att rengöra dina glas

Peeps Cleaning Tool är ett verktyg som underlättar rengöringen av dina glasögon och solglasögon. På ett enkelt sätt kan du få bort fingeravtryck, damm och annan smuts från dina glas. Peeps Cleaning Tool är tillverkade av CarbonKlean, och deras teknik används bland annat för att rengöra linser hos självaste NASA.

OBS. Peeps Cleaning Tool kan komma i en rad olika färger, och kommer inte nödvändigtvis i den färg som visas på produktbilden.

Kommentera och betygsätt Peeps Cleaning Tool

Betygsätt (1-5) * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Produktbetyg

(0 betyg)