Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

P0202B

Polaroid Kids

Polaroid Kids
vertual mirror big image frame mask
Polaroid Kids
 • P0202B thumbnail
 • P0202B thumbnail
 • P0202B thumbnail

Vårt pris:249 kr Rek. pris:495 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
108 mm
Glasbredd:
45 mm
Glashöjd:
29 mm
Näsbrygga:
13 mm
Skalmlängd:
110 mm
Material:
Plast
Färg:
Red/White
Glasens färg:
Grey
Glasses Measurements

Mer om produkten

Polaroid P0202 är ett par barnsolglasögon som riktar sig till barn i åldrarna 0-3 år.

Polaroid P0202 är ett par solglasögon som är en del av Polaroids barnkollektion. Det här är solglasögon för barn som ger ett 100% skydd mot solens farliga UV-strålning. Polaroid P0202 är nämligen utrustade med branschens bästa polariserande glas. Förutom att skydda ögonen mot solen ger de dessutom en behaglig och bländfri synskärpa. Barn spenderar vanligtvis mycket tid utomhus och då är det särskilt viktigt för dem att skydda ögonen. Polaroid P0202 ger barnen det skydd de behöver.

På den här utgåvan av Polaroid P0202 är frontdelen är snyggt röd medan de flexibla skalmarna är vita och svarta. På skalmarna finns även ett färgglatt mönster med polaroid-loggan i centrum. De polariserande glasen är gråa.

Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.