Polaroid Kids
  • P0115N-N5N thumbnail
  • P0115N-N5N thumbnail
  • P0115N-N5N thumbnail

P0115N-N5N

Polaroid Kids

195 kr Rek. pris:349 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
123 mm
Glasbredd:
46 mm
Glashöjd:
35 mm
Näsbrygga:
16 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Transparent Blue
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Polaroid P0115 är ett par Wayfarer-liknande solglasögon för barn. Med Polaroid P0115 har Polaroid tagit fram ett par barnsolglasögon som ger ett 100% skydd mot solens skadliga UV-strålning. Glasen är dessutom polariserande så de ger ett blänkfritt seende. För barn som vanligtvis spenderar mycket tid ute i solen är det väldigt viktigt med solskydd. Polaroid P0115 ger barnen det skydd de behöver i en design de kommer att älska.

Polaroid P0115N är ett par solglasögon som är en del av Polaroids barnkollektion. Det här är solglasögon för barn som ger ett 100% skydd mot solens farliga UV-strålning. Polaroid P0115N är nämligen utrustade med branschens bästa polariserande glas. Förutom att skydda ögonen mot solen ger de dessutom en behaglig och bländfri synskärpa. Barn spenderar vanligtvis mycket tid utomhus och då är det särskilt viktigt för dem att skydda ögonen. Polaroid P0115N ger barnen det skydd de behöver. På den här utgåvan av Polaroid P0115N är frontdelen snyggt transparent blå medan skalmarna är mörkblåa. På skalmarna finns även polaroid-loggan. De polariserande glasen är grå med spegeleffekt.Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.