Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Opti-Tears Free RewettingDrops

Komfortdroppar - Alcon

20%
Opti-Tears Free RewettingDrops
  • Opti-Tears Free RewettingDrops thumbnail

99 kr79 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Alcon
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
30 st 0,4ml-behållare
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
En steril lösning utan konserveringsmedel som innehåller Dextran 70, hydroxypropylmetylcellulosa, natriumklorid, kaliumklorid och natriumborat.
Hållbarhet öppnad förpackning
Bruten pipett kastas direkt efter bruk

Mer om produkten

Opti-Tears Free Rewetting Drops fuktar linserna för mer behagligt bärande och hjälper till att ta bort partiklar som kan orsaka irritation eller obehag.

Opti-Free Rewetting Drops skall användas till fuktning av alla stabila och mjuka kontaktlinser för dagligt bruk och dygnet-runt-bärande för att ta bort obehag och irritation.

Opti-Free Rewetting Drops innehåller inga konserveringmedel.

Öppnad pipett ska användas direkt. Kassera överbliven lösning efter användning. Spara ej lösningen i en öppnad engångspipett. Undvik att röra flaskans mynning så att vätskan inte kommer i kontakt med smuts.