Opti-Tears Free RewettingDrops

Opti-Tears Free RewettingDrops

Komfortdroppar - Alcon

99 kr

Specifikation

Tillverkare
Alcon
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
30 st 0,4ml-behållare
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
En steril lösning utan konserveringsmedel som innehåller Dextran 70, hydroxypropylmetylcellulosa, natriumklorid, kaliumklorid och natriumborat.
Hållbarhet öppnad förpackning
Bruten pipett kastas direkt efter bruk

Mer om produkten

Opti-Tears Free Rewetting Drops fuktar linserna för mer behagligt bärande och hjälper till att ta bort partiklar som kan orsaka irritation eller obehag.

Opti-Free Rewetting Drops skall användas till fuktning av alla stabila och mjuka kontaktlinser för dagligt bruk och dygnet-runt-bärande för att ta bort obehag och irritation.

Opti-Free Rewetting Drops innehåller inga konserveringmedel.

Öppnad pipett ska användas direkt. Kassera överbliven lösning efter användning. Spara ej lösningen i en öppnad engångspipett. Undvik att röra flaskans mynning så att vätskan inte kommer i kontakt med smuts.

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.