Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Opti-Free PureMoist

  Linsvätska - Alcon

  Opti-Free PureMoist
  • Opti-Free PureMoist thumbnail

  79 kr

  Snittbetyg: 4.0 / 5 (1 betyg)

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Linsvätska
  Förpackningsstorlekar
  60ml / 90ml / 240ml / 300ml
  Konserveringsmedel
  POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% och ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006%
  Innehåll
  Natriumcitrat, natriumklorid, borsyra, sorbitol, aminomethyl propanol dinatrium-EDTA, två vätmedel (TETRONIC 1304 och Hydraglide Moisture Matrix [EOBO-41-polyoxietylen-polyoxibutylen]) med POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% och ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006% som konserveringsmedel.
  Hållbarhet öppnad förpackning
  Öppnad flaska ska användas inom 6 månader.
  Etui medföljer
  Ja

  Mer om produkten

  Opti-Free PureMoist är en linsvätska från Alcon som möjliggör ett bekvämt linsbärande i upp till 16 timmar. Använd Opti-Free PureMoist för att rengöra, desinficera, skölja och förvara dina linser. Den utplånar på ett effektivt sätt både bakterier och svamp, samt håller dina linser fuktiga. Välj Opti-Free PureMoist och få rengöring och långvarig komfort av högsta klass.

  Opti-Free PureMoist kan användas med alla mjuka linser.

  Etui medföljer.

  Användning:  Skölj linserna ordentligt med Opti-Free PureMoist. Fyll etuiet med linsvätska och förvara linserna över natten eller i minst 6 timmar. Skölj linserna med vätskan innan användning.

  Öppnad förpackning ska användas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. Undvik att röra flaskans mynning så att vätskan inte kommer i kontakt med smuts. Läs alltid medföljande bruksanvisning och följ din optikers råd för hantering och användning av linser och linsvätska.

  Kommentera och betygsätt Opti-Free PureMoist

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (1 betyg)

  4.0
  1