Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

OO9262-16 Sliver

Oakley 009262-16

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9262-16 Sliver thumbnail
 • OO9262-16 Sliver thumbnail
 • OO9262-16 Sliver thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1410 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
57 mm
Glashöjd:
39 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Striped Orange
Glasens färg:
Fire Iridium
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley 009262-16 är solglasögon som hjälper dig att sticka ut ur mängden. Modellen finns tillgänglig i ett flertal starka färger där samtliga berikats med vackra skulpterade mönster som påminner om linjerna i ett fingeravtryck. Som ofta när det kommer till Oakley så har dessa solglasögon även en legering av materialet O-Matter som gör bågarna både lättviktiga och slittåliga. Plutonite-glasen ger ett UV-skydd mot strålarna UVA, UVB och UVC.

Oakley 009262-16 är dessutom ett par solglasögon som designats för att ge maximal komfort. Genom en smart trepunktslösning sitter dessa solglasögon bekvämt utan att trycka mot ansiktet, vilket gör bärandet av bågarna både bekvämt och behagligt samtidigt som glasen fixeras i rätt position för att ge optimala synupplevelser.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.