Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

OO9182-10 Radarlock Pitch

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9182-10 Radarlock Pitch thumbnail
 • OO9182-10 Radarlock Pitch thumbnail
 • OO9182-10 Radarlock Pitch thumbnail

Vårt pris:1995 kr Rek. pris:2250 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
64 mm
Glashöjd:
44 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
131 mm
Material:
Plast
Färg:
Polished Black
Glasens färg:
Black Iridium® & VR28®
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Radarlock Pitch är ett par sportiga solglasögon från Oakley som övertygar på alla områden.

Oakley Radarlock Pitch från amerikanska Oakley är den ultimata sportprodukten. Dessa revolutionerande solglasögon kombinerar innovation med en djärv och kraftfull design. Oakley Radarlock Pitch kan du dessutom enkelt och smidigt anpassa efter ljusförhållanden, då de levereras med två olika uppsättningar glas. Ett par för starkt solljus och ett par för mer dunkla omgivningar. Den revolutionerande Switchlock-teknologin gör det enkelt att byta mellan glasen.

Oakley Radarlock Pitch är på alla sätt redo att möta kraven från elitidrottare och andra som enbart nöjer sig med det bästa. Glasen är optimerade för att ge dig oöverträffad synskärpa och hållbarhet. De är geometrisk utformade till att leverera samma höga synskärpa över hela glaset. Tack vare sin heltäckande design ger Oakley Radarlock Pitch dig ett fantastiskt periferiseende, samt skyddar dig mot sol och vind från sidan. Materialet som de är tillverkade av heter Plutonite och de ger dig givetvis också ett 100% skydd mot solens skadliga strålar. De skyddar dig inte bara mot UV-A och UV-B, utan också mot UV-C och skadligt blått ljus. Oakley Radarlock Pitch ger dig helt enkelt marknadens bästa UV-skydd och synkvalitet.

Oakley Radarlock Pitch är tillverkar av det lättviktiga plastmaterialet O-matter som är extremt hållbart. Oakley Radarlock Pitch är dessutom utformad till att förse dig med frisk luft innanför glasen. För att komforten ska vara optimal även när du svettas är skalmändarna gjorda av Unobtainium. Oakley Radarlock Pitch har även utbytbara näskuddar så att du själv kan anpassa passformen. Oakley patenterade trepunktssystem ser till att solglasögonen hela tiden sitter bekvämt och stilla.

Oavsett om du kämpar om guldmedaljer eller bara försöker slå dit personbästa i spåret är Oakley Radarlock Pitch solglasögonen för dig. Oakley har överträffat sig själva med Oakley Radarlock Pitch. Dessutom levereras Oakley Radarlock Pitch i Oakleys Vault Case som har plats för de extra glasen. För dig som tar din idrott seriöst är Oakley Radarlock Pitch det självklara valet.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.