Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Oakley

  Oakley

  OO9179-06 Forehand

  Oakley OO9179-06 Forehand
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9179-06 Forehand thumbnail
  • OO9179-06 Forehand thumbnail
  • OO9179-06 Forehand thumbnail

  995 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  137 mm
  Glasbredd:
  57 mm
  Glashöjd:
  41 mm
  Näsbrygga:
  16 mm
  Skalmlängd:
  139 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Tortoise
  Glasens färg:
  Dark Brown Gradient
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Forehand är ett par eleganta solglasögon från Oakley som har en vackert feminin utstrålning.

  Oakley Forehand från det trendsättande företaget Oakley är ett par solglasögon som kombinerar 1980-talets storslagna design med den senaste optiken. Oakley är känd för att tillverka sportiga solglasögon av absolut högsta klass. Oakley Forehand är verkligen inget undantag. Det här är solglasögon som präglas av ett omsorgsfullt och gediget hantverk ända ut skalmspetsarna.

  Oakley Forehand är tillverkad av ett plastmaterial som heter O-Matter. Det är ett material som är väldigt motståndskraftigt och lätt, vilket bidrar till att göra Oakley Forehand lika bekväm som tålig. Oakley Forehand har en mjukt rektangulär front som ger ett elegant och stilfullt uttryck. Med solglasögon från Oakley kan du också känna dig trygg i vetskapen om att du får marknadens bästa glas. Oakley Forehand har glas tillverkade av Plutonite, vilket är ett material som filtrerar bort all UV-strålning. De är dessutom extremt stöttåligt och motståndskraftiga. Oakley Forehand ger dig helt enkelt dig synskärpa och UV-skydd av absolut toppklass.

  Med Oakley Forehand har Oakley levererat ett par solglasögon som känns genuint eleganta. Designen känns både fräsch och vital. Kombinerat med Oakleys hantverksskicklighet gör detta Oakley Forehand till en riktig vinnare. Oakley Forehand är dessutom utrustad med näskuddar av unobtainium som gör att solglasögonen hela tiden sitter stabilt och inte glider ner. För oss här på LensWay är Oakley Forehand ett par solglasögon som kombinerar en enastående design med Oakleys erkända känsla för kvalitet på ett fantastiskt sätt.

  På den här utgåvan av Oakley Forehand är fronten sköldpaddsmönstrad i brunt medan skalmarna är svarta. De gradienta glasen är läckert bruna.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO9179-06 Forehand

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här