Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Oakley

  Oakley

  OO9169-08 Sweet Spot

  Oakley OO9169-08 Sweet Spot
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
  • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
  • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail

  995 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  137 mm
  Glasbredd:
  57 mm
  Glashöjd:
  48 mm
  Näsbrygga:
  15 mm
  Skalmlängd:
  130 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Polished Black
  Glasens färg:
  Black Grey Gradient
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Sweet Spot är med sina utsökta drag ett av Oakleys mest feminina par solglasögon.

  Oakley Sweet Spot från amerikanska Oakley är ett par solglasögon som med sina sofistikerade och kvinnliga former står ut från mängden. Den fjärilsformade fronten med sina stora glas gör att Oakley Sweet Spot passar alla ansiktsformer. Storleken gör även att Oakley Sweet Spot ger ett heltäckande skydd mot solens farliga strålar. Oakley är ett namn vi förknippar med sportiga solglasögon av absolut toppklass. Oakley Sweet Spot är med sin exklusiva och fräscha utstrålning verkligen inget undantag.

  Oakley Sweet Spot är tillverkad av det hållbara och stöttåligt plastmaterialet O-matter. Tack vara Oakleys patenterade trepunkts passform är det här solglasögon som också är bekväma att bära hela dagen. Oakley Sweet Spot sitter nämligen exemplariskt skönt på din näsa. På utsidan av de graciösa skalmarna återfinns också Oakleys klassiska logotyp i metall.

  Oakley Sweet Spot har glas tillverkade av Plutonite, ett material som ger dig det bästa UV-skyddet som marknaden kan erbjuda. Glasen filtrerar effektivt bort 100% av allt UVA-, UVB- och UVC-ljus samt skadligt blått ljus upp till 400 nanometer. Oakley Sweet Spot ger dig också optimal perifersyn tack vare sina stora glas. Med Oakley Sweet Spot har Oakley tagit fram ett par solglasögon som är ett föredömligt äktenskap mellan stil och finess. För oss här på LensWay är Oakley Sweet Spot ett av sommarens mest stilsäkra par solglasögon.

  Den här utgåvan av Oakley Sweet Spot kommer i ett stilrent svart utförande med silverfärgade detaljer. Den ena skalmens insida är dock rosa och den andra är mönstrad i olika färger. Glasen är läckert gråtonade.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO9169-08 Sweet Spot

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här