Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

OO9169-08 Sweet Spot

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1710 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
137 mm
Glasbredd:
57 mm
Glashöjd:
48 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Polished Black
Glasens färg:
Black Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Sweet Spot är med sina utsökta drag ett av Oakleys mest feminina par solglasögon.

Oakley Sweet Spot från amerikanska Oakley är ett par solglasögon som med sina sofistikerade och kvinnliga former står ut från mängden. Den fjärilsformade fronten med sina stora glas gör att Oakley Sweet Spot passar alla ansiktsformer. Storleken gör även att Oakley Sweet Spot ger ett heltäckande skydd mot solens farliga strålar. Oakley är ett namn vi förknippar med sportiga solglasögon av absolut toppklass. Oakley Sweet Spot är med sin exklusiva och fräscha utstrålning verkligen inget undantag.

Oakley Sweet Spot är tillverkad av det hållbara och stöttåligt plastmaterialet O-matter. Tack vara Oakleys patenterade trepunkts passform är det här solglasögon som också är bekväma att bära hela dagen. Oakley Sweet Spot sitter nämligen exemplariskt skönt på din näsa. På utsidan av de graciösa skalmarna återfinns också Oakleys klassiska logotyp i metall.

Oakley Sweet Spot har glas tillverkade av Plutonite, ett material som ger dig det bästa UV-skyddet som marknaden kan erbjuda. Glasen filtrerar effektivt bort 100% av allt UVA-, UVB- och UVC-ljus samt skadligt blått ljus upp till 400 nanometer. Oakley Sweet Spot ger dig också optimal perifersyn tack vare sina stora glas. Med Oakley Sweet Spot har Oakley tagit fram ett par solglasögon som är ett föredömligt äktenskap mellan stil och finess. För oss här på LensWay är Oakley Sweet Spot ett av sommarens mest stilsäkra par solglasögon.

Den här utgåvan av Oakley Sweet Spot kommer i ett stilrent svart utförande med silverfärgade detaljer. Den ena skalmens insida är dock rosa och den andra är mönstrad i olika färger. Glasen är läckert gråtonade.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.