Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

OO9164-05 Bottle Rocket

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9164-05 Bottle Rocket thumbnail
 • OO9164-05 Bottle Rocket thumbnail
 • OO9164-05 Bottle Rocket thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1540 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
138 mm
Glasbredd:
62 mm
Glashöjd:
38 mm
Näsbrygga:
13 mm
Skalmlängd:
139 mm
Material:
Plast
Färg:
Brown Smoke
Glasens färg:
Bronze Polarized
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Bottle Rocket är ett par sportiga solglasögon från Oakley som kombinerar design med funktionalitet på ett fantastiskt sätt.

Oakley Bottle Rocket från det stilbildande modeföretaget Oakley är ett par solglasögon som kommer utrustade med planetens bästa polariserande glas. Oakley är kända för sina innovativa lösningar och höga kvalitet. Deras polariserande glas är inga undantag. Oakley Bottle Rocket har polariserande glas som ger dig den bästa synskärpa marknaden kan erbjuda. Det är svårt att hitta ett par solglasögon som kombinerar design med funktion på ett läckrare sätt än Oakley Bottle Rocket.

Oakley Bottle Rocket är ett par solglasögon som hjälper dig att prestera på din högsta nivå varje dag. Glasen har en baskurva på 8.75 för att kunna ge bästa möjliga periferseende. Du får givetvis också ett marknadsledande skydd mot solens skadliga strålning med Oakley Bottle Rocket. Glasen som är tillverkad av Plutonite skyddar inte bara mot UVA och UVB, utan också mot UVC och skadligt blått ljus.

Designen med sin halvgarnityr-fronten och kraftfulla skalmar känns också väldigt fräsch och genuin. Oakley Bottle Rocket är tillverkad av det lättviktiga och extremt hållbara materialet O-matter. Oakleys patenterade trepunktsgrepp ser sedan till att Oakley Bottle Rocket alltid känns bekväma. För att solglasögonen ska sitta på plats även då du svettas är skalmspetsarna täckta av ett ytlager med Unobtainium. Vilket gör att Oakley Bottle Rocket sitter stabilt på plats även när det är som varmast. Med Oakley Bottle Rocket har Oakley levererat ett par solglasögon som är skräddarsydd för den aktiva människan.

Den här utgåvan av Oakley Bottle Rocket kommer i ett vackert bruntransparent utförande med bronsfärgade glas. De polariserande glasen är dessutom spegelblanka.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.