Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Oakley

  Oakley

  OO9156-01 Fast Jacket XL

  Oakley OO9156-01 Fast Jacket XL
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail
  • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail
  • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail

  1495 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  152 mm
  Glasbredd:
  71 mm
  Glashöjd:
  36 mm
  Näsbrygga:
  15 mm
  Skalmlängd:
  115 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Polished Black
  Glasens färg:
  Black Iridium® & G40
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Fast Jacket XL är ett par solglasögon från Oakley som enkelt och smidigt låter dig byta glas.

  Oakley Fast Jacket XL från amerikanska Oakley är ett par solglasögon som du kan anpassa efter din omgivning. Oakley Fast Jacket XL är nämligen utrustad med switchlock-teknik som gör att du enkelt och snabbt kan byta glas på solglasögonen. Du kan på det sättet anpassa ditt val av glas efter ljusförhållanden eller användande. Oakley Fast Jacket XL levereras med två uppsättningar glas, ett par för starkt solljus och ett för mörkare omgivning.

  Oakley Fast Jacket XL använder sig av Oakleys patenterade 3-punkts passform för att ge dig maximal komfort. Skalmarna och näskuddar har ett ytlager med unobtanium som gör att Oakley Fast Jacket XL hela tiden sitter stabilt. Oakley Fast Jacket XL är annars tillverkad av det tåliga materialet O-matter. Du får svårt att hitta ett par solglasögon som är bättre anpassad för den aktiva människan än Oakley Fast Jacket XL.

  Oakley Fast Jacket XL har glas som är tillverkade av Plutonite, vilket är ett väldigt motståndskraftigt material som filtrerar bort alla skadliga UV-strålar. Glasen kurviga design gör också att dina ögon skyddas mot ljus från sidan. Med Oakley Fast Jacket XL störs du inte heller av ett förvrängt eller suddigt synfält. Oakley Fast Jacket XL ger dig maximal skärpa i alla synriktningar. På ovansidan av de kraftfulla skalmarna återfinns Oakleys klassiska logotyp i metall. Oakley Fast Jacket XL är helt enkelt ännu ett fantastiskt par solglasögon från Oakley.

  Den här utgåvan av Oakley Fast Jacket XL kommer i ett klassiskt svart utförande med grå detaljer i metall. Glasen är spegelblanka, ett par är tonade i grått medan det andra är orangetonade. Glasen har dessutom en iridium-beläggning som balanserar ljuset så att du får optimal synskärpa.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO9156-01 Fast Jacket XL

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här