Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

OO9156-01 Fast Jacket XL

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail
 • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail
 • OO9156-01 Fast Jacket XL thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1980 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
152 mm
Glasbredd:
71 mm
Glashöjd:
36 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
115 mm
Material:
Plast
Färg:
Polished Black
Glasens färg:
Black Iridium® & G40
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Fast Jacket XL är ett par solglasögon från Oakley som enkelt och smidigt låter dig byta glas.

Oakley Fast Jacket XL från amerikanska Oakley är ett par solglasögon som du kan anpassa efter din omgivning. Oakley Fast Jacket XL är nämligen utrustad med switchlock-teknik som gör att du enkelt och snabbt kan byta glas på solglasögonen. Du kan på det sättet anpassa ditt val av glas efter ljusförhållanden eller användande. Oakley Fast Jacket XL levereras med två uppsättningar glas, ett par för starkt solljus och ett för mörkare omgivning.

Oakley Fast Jacket XL använder sig av Oakleys patenterade 3-punkts passform för att ge dig maximal komfort. Skalmarna och näskuddar har ett ytlager med unobtanium som gör att Oakley Fast Jacket XL hela tiden sitter stabilt. Oakley Fast Jacket XL är annars tillverkad av det tåliga materialet O-matter. Du får svårt att hitta ett par solglasögon som är bättre anpassad för den aktiva människan än Oakley Fast Jacket XL.

Oakley Fast Jacket XL har glas som är tillverkade av Plutonite, vilket är ett väldigt motståndskraftigt material som filtrerar bort alla skadliga UV-strålar. Glasen kurviga design gör också att dina ögon skyddas mot ljus från sidan. Med Oakley Fast Jacket XL störs du inte heller av ett förvrängt eller suddigt synfält. Oakley Fast Jacket XL ger dig maximal skärpa i alla synriktningar. På ovansidan av de kraftfulla skalmarna återfinns Oakleys klassiska logotyp i metall. Oakley Fast Jacket XL är helt enkelt ännu ett fantastiskt par solglasögon från Oakley.

Den här utgåvan av Oakley Fast Jacket XL kommer i ett klassiskt svart utförande med grå detaljer i metall. Glasen är spegelblanka, ett par är tonade i grått medan det andra är orangetonade. Glasen har dessutom en iridium-beläggning som balanserar ljuset så att du får optimal synskärpa.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.