Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Oakley

  Oakley

  OO9150-02 Dispatch II

  Oakley OO9150-02 Dispatch II
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9150-02 Dispatch II thumbnail
  • OO9150-02 Dispatch II thumbnail
  • OO9150-02 Dispatch II thumbnail

  995 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  145mm
  Glasbredd:
  61mm
  Glashöjd:
  48mm
  Näsbrygga:
  12mm
  Skalmlängd:
  145mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Polished Navy
  Glasens färg:
  Chrome Iridium®
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Dispatch II är ett par trendriktiga solglasögon från Oakley som utstrålar kvalitet rakt igenom.

  Oakley Dispatch II från amerikanska Oakley är ett par solglasögon som kombinerar elegant design med ett hantverk av finaste sort. Du kan dessutom enkelt förändra utseendet på Oakley Dispatch II. Det här är nämligen ett par solglasögon med utbytbara metallikoner, som du enkelt och smidigt kan byta på egen hand. När du köper Oakley Dispatch II medföljer två set metallikoner som gör att du kan anpassa looken efter ditt humör.

  Den stora fronten med sin delade näsbrygga ger Oakley Dispatch II ett fräscht och lätt kaxigt uttryck. Oakley Dispatch II är i grunden en uppgradering av den klassiska modellen Oakley Dispatch. Den ursprungliga Dispatch var nämligen en sådan succé att Oakley bestämde sig för en göra uppföljare. Glasen har på Oakley Dispatch II blivit lite mindre och rundare i jämförelse med föregångaren.

  Komforten är ännu ett av Oakley Dispatch II starka kort, Oakleys patenterade trepunkts-passform gör att dessa solglasögon sitter bekvämt hela dagen. Med sina glas av Plutonite filtrerar Oakley Dispatch II dessutom bort alla farliga UV-strålar, inte bara UV-A och UV-B. Oakley Dispatch II är tillverkad av lättviktiga och stöttåliga plastmaterialet O-matter. Vilket gör att Oakley Dispatch II är lika tåliga som de är bekväma. Det här är solglasögon som vi på LensWay kan rekommendera till alla som värdesätter kvalitet lika mycket som design. Med Oakley Dispatch II har trendsättarna Oakley levererat ännu en vinnare.

  Den här utgåvan av Oakley Dispatch II kommer i ett marinblått utförande med en sportigt vit detalj på utsidan av skalmen. Metallikonen som sitter på skalmens utsida kommer i två olika utföranden, en är röd och en är grå. Glasen är elegant gråtonade och har en iridium beläggning som balanserar ljuset så att du får optimal synskärpa när du behöver det som mest.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO9150-02 Dispatch II

  Betygsätt (1-5)

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Kundbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel