Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Oakley

  Oakley

  OO9128-05 Ten

  Oakley OO9128-05 Ten
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9128-05 Ten thumbnail
  • OO9128-05 Ten thumbnail
  • OO9128-05 Ten thumbnail

  1495 kr1271 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  140 mm
  Glasbredd:
  61 mm
  Glashöjd:
  39 mm
  Näsbrygga:
  16 mm
  Skalmlängd:
  141 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Polished Black
  Glasens färg:
  Black Iridium® Polarized
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Ten är ett sportigt par solglasögon från Oakley som är anpassad för den aktiva människan.

  Oakley Ten från amerikanska Oakley är ett par solglasögon som är speciellt utformade att möta kraven från dig som lever ett aktivt liv. Oakley är känd för att tillverka sportiga solglasögon av absolut högsta kvalitet. Oakley Ten är långt ifrån något undantag. Du får svårt att hitta ett par solglasögon som kombinerar knivskarp kvalitet med elegant design lika bra som Oakley Ten.

  Oakley Ten har glas som är tillverkade av Plutonite, vilket är ett väldigt motståndskraftigt material som filtrerar bort alla skadliga UV-strålar. Glasen är dessutom gjorda med Oakleys High Definition Optics som ger oslagbar skärpa och klarhet. För att skydda dig mot ljus från sidan är glasen dessutom lätt krökta. Glasen har också en beläggning med Hydrophobic som bildar en barriär mot smuts, olja och damm.

  Oakley Ten har polariserande glas som tar bort bländning till mer än 99%. Med Oakley Ten kommer du aldrig att störas av ett förvrängt eller suddigt synfält, vilket annars är vanligt förekommande med polariserade glas. Oakley Ten är designade till att ge dig en bättre färgkontrast och djupuppfattning. Oakley Ten är tillverkad av det lättviktiga och stöttåligt plastmaterialet O-matter. Tack vara Oakleys patenterade trepunkts passform är det här solglasögon som också är enastående bekväma att bära. Oakley Ten sitter hela tiden behagligt och stabilt. På utsidan av de kraftfulla skalmarna återfinns sedan Oakleys klassiska logotyp i metall. För oss här på LensWay är Oakley Ten ett perfekt par solglasögon för den som lever ett aktivt liv och enbart nöjer sig med det allra bästa.

  Den här utgåvan av Oakley Ten kommer i ett klassiskt svart utförande med grå detaljer. De polariserande glasen är läckert gråtonade och har en iridium-beläggning som balanserar ljuset så att du får optimal synskärpa.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO9128-05 Ten

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här