Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

OO9096-85 Fuel Cell

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9096-85 Fuel Cell thumbnail
 • OO9096-85 Fuel Cell thumbnail
 • OO9096-85 Fuel Cell thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1180 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
143 mm
Glasbredd:
60 mm
Glashöjd:
39 mm
Näsbrygga:
9 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Ice Green Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Fuel Cell är ett stilfullt par solglasögon från Oakley som ger dig ett svårslaget skydd mot solens farliga strålar.

Oakley Fuel Cell från amerikanska Oakley är ett sportigt par solglasögon som med sitt kaxiga och eleganta uttryck väcker uppmärksamhet. Med Oakley Fuel Cell har Oakley skapat ett stilfullt par solglasögon för dem som står redo att sätta sitt fotavtryck på samtiden. Du får svårt att hitta ett par solglasögon med en mer originell och genuin utstrålning än Oakley Fuel Cell.

Oakley Fuel Cell har bara komponenter av absolut högsta klass. De två glasen är skurna från samma optiska skiva av ren Plutonite för att få en jämn och naturlig kontur. Glasen ger dig också ett 100% skydd mot UVA-, UVB- och UVC-strålning. Det finns helt enkelt inga solglasögon som ger dig ett bättre skydd mot solens farliga strålning än Oakley Fuel Cell. Tack vare sin kurviga design ger Oakley Fuel Cell dig också ett utmärkt skydd mot ljus från sidan.

Oakley Fuel Cell är tillverkad av Oakleys patenterade plastmaterial O-Matter. Detta lättviktiga material erbjuder komfort av bästa slag och är extremt tåligt. Oakley är känd för att tillverka sportiga solglasögon av högsta kvalitet. Oakley Fuel Cell är absolut inget undantag. Det här är solglas?gon som står rustade att möta de påfrestningar ett aktivt liv bär med sig. På utsidan av skalmarna återfinns Oakleys klassiska logga i metall. Passa på att köpa Oakley Fuel Cell här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.