Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Oakley

  Oakley

  OO9096-84 Fuel Cell

  Oakley OO9096-84 Fuel Cell
  vertual mirror big image frame mask
  • OO9096-84 Fuel Cell thumbnail
  • OO9096-84 Fuel Cell thumbnail
  • OO9096-84 Fuel Cell thumbnail

  1495 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  143 mm
  Glasbredd:
  60 mm
  Glashöjd:
  39 mm
  Näsbrygga:
  9 mm
  Skalmlängd:
  130 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Black Ice
  Glasens färg:
  Ice Blue Mirror
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Fuel Cell är ett stilfullt par solglasögon från Oakley som ger dig ett svårslaget skydd mot solens farliga strålar.

  Oakley Fuel Cell från amerikanska Oakley är ett sportigt par solglasögon som med sitt kaxiga och eleganta uttryck väcker uppmärksamhet. Med Oakley Fuel Cell har Oakley skapat ett stilfullt par solglasögon för dem som står redo att sätta sitt fotavtryck på samtiden. Du får svårt att hitta ett par solglasögon med en mer originell och genuin utstrålning än Oakley Fuel Cell.

  Oakley Fuel Cell har bara komponenter av absolut högsta klass. De två glasen är skurna från samma optiska skiva av ren Plutonite för att få en jämn och naturlig kontur. Glasen ger dig också ett 100% skydd mot UVA-, UVB- och UVC-strålning. Det finns helt enkelt inga solglasögon som ger dig ett bättre skydd mot solens farliga strålning än Oakley Fuel Cell. Tack vare sin kurviga design ger Oakley Fuel Cell dig också ett utmärkt skydd mot ljus från sidan.

  Oakley Fuel Cell är tillverkad av Oakleys patenterade plastmaterial O-Matter. Detta lättviktiga material erbjuder komfort av bästa slag och är extremt tåligt. Oakley är känd för att tillverka sportiga solglasögon av högsta kvalitet. Oakley Fuel Cell är absolut inget undantag. Det här är solglas?gon som står rustade att möta de påfrestningar ett aktivt liv bär med sig. På utsidan av skalmarna återfinns Oakleys klassiska logga i metall. Passa på att köpa Oakley Fuel Cell här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO9096-84 Fuel Cell

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här