Gå till kassa
Oakley
  • OO9013-24-297 Frogskins thumbnail
  • OO9013-24-297 Frogskins thumbnail
  • OO9013-24-297 Frogskins thumbnail

OO9013-24-297 Frogskins

Oakley

1750 kr Rek. pris:1750 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
143 mm
Glasbredd:
55 mm
Glashöjd:
44 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
139 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Black Iridium Polarized
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Frogskins är ett klassiskt par solglasögon från Oakley som idag är hetare än någonsin förut.

Oakley Frogskins från den amerikanska solglasögontillverkaren Oakley är ett av varumärkets mest klassiska par solglasögon. Det var nämligen Oakley Frogskins som på det glada 1980-talet verkligen satte namnet Oakley på kartan. Under 1980-talet var Oakley ett av de företag som revolutionerade marknaden för solglasögon. Oakley Frogskins var ett par solglasögon som lyckades kombinera trendig design med innovativa komponenter på ett dittills osett sätt.

Det här är alltså de solglasögon som var hetast bland ungdomarna då Ronald Reagan satt i Vita huset och Run-D.M.C toppade listorna, men som fortfarande känns lika vitala och fräscha. När Oakley återupplivade Frogskins för några år sedan passade de även på att uppgradera modellen med lite av dagens teknik. Oakley Frogskins är numer tillverkad av plastmaterialet O-Matter. Detta är ett material som är väldigt lätt och tåligt, vilket starkt bidrar till det faktum att Oakley Frogskins är väldigt bekväma att bära.

Oakley Frogskins har en mjukt rektangulär front och vackert formade skalmar. På utsidan av skalmen återfinns Oakleys klassiska logga. Oakley Frogskins är dessutom utrustade med några av marknadens bästa solglas. Glasen är tillverkade av Plutonite som effektivt filtrerar bort all UV-strålning och ger dig synskärpa av absolut toppklass. Det här är en riktig designklassiker som Oakley förfinat och gjort ännu bättre. Oakley Frogskins kommer med våra största rekommendationer.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg