Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

OO4075-01 Square Wire

OakleyOO4075-01 Square Wire

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO4075-01 Square Wire thumbnail
 • OO4075-01 Square Wire thumbnail
 • OO4075-01 Square Wire thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1740 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
135 mm
Glasbredd:
60 mm
Glashöjd:
37 mm
Näsbrygga:
Skalmlängd:
123 mm
Material:
Metall
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey
Glasses Measurements

Mer om produkten

OakleyOO4075-01 Square Wire är resultatet av en omdesignad klassiker från en av världens mest välrenommerade solglasögontillverkare – Oakley. Solglasögonens näskuddar är justerbara vilket förstärker känslan av ett par perfekt sittande solglasögon. Materialet Unobtainium fixerar även skalmarna när de sitter på så att du slipper illasittande solglasögon som hasar ner och hamnar snett.

OakleyOO4075-01 Square Wire är utrustade med så kallad High Definition Optics vilket ger knivskarpa synintryck för användarna. Dessa solglasögon har även den patenterade C-5 legeringen vilket gör dem extra tåliga trots bibehållen minimal vikt. Genom att kombinera fem flexibla och stöttåliga material har Oakley skapat solglasögon som inte tappar formen trots flitig användning och som klarar stötar och fall. Smart, bekvämt och funktionellt helt enkelt.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.