Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  OakleyOO4071-01 Wiretrap är ett par solglasögon med både urstarkt UV-skydd och smakfull design.

  OO4071-01 Wiretrap

  Oakley OO4071-01 Wiretrap
  vertual mirror big image frame mask
  Oakley
  • OO4071-01 Wiretrap thumbnail
  • OO4071-01 Wiretrap thumbnail
  • OO4071-01 Wiretrap thumbnail

  Vårt pris:1495 kr1196 kr Rek. pris:1630 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  144 mm
  Glasbredd:
  61 mm
  Glashöjd:
  36 mm
  Näsbrygga:
  14 mm
  Skalmlängd:
  126 mm
  Material:
  Metall
  Färg:
  Polished Black
  Glasens färg:
  Black Iridium®
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Oakley Wiretrap har en design inspirerad av gamla flygplan och racingfordon. Här möts strömlinjeformade konturer och en elegant konstruktion av lättviktsaluminium. Oakley Wiretrap är solglasögon du kan lita på i alla lägen. Denna ikoniska Oakley-design är tillverkad av en sammansättning av fem olika metaller. Hållbarheten är därför av absolut högsta klass. Wiretrap är dessutom utrustad med Oakleys patenterade Unobtainium för exceptionell passform.

  Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO4071-01 Wiretrap

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)