Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

OO4060-03 Crosshair

OakleyOO4060-03

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO4060-03 Crosshair thumbnail
 • OO4060-03 Crosshair thumbnail
 • OO4060-03 Crosshair thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1630 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
148 mm
Glasbredd:
61 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
127 mm
Material:
Metall
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Black Iridium®
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

OakleyOO4060-03 Crosshair är solglasögon för dig som vill kombinera smakfull design med hög komfort. Bågens fint utmejslade detaljer framhäver såväl front som skalmar vilket är en av många förtjänster med dessa solglasögon. Med även de droppformade glasen utmärker och särskiljer OakleyOO4060-03 Crosshair från andra solglasögon i samma kategori. De flytande konturerna ger en obestridlig känsla av såväl snabbhet som elegans. Men även de patenterade glasen med High Definition Optics förhöjer helhetsintrycket och ger knivskarp sikt.

OakleyOO4060-03 Crosshair lämnar inget åt slumpen, till och med näskuddarna är justerbara för högsta möjliga komfort. De svarta skalmarna är vackert välvda och anpassade för att ge en optimal passform för användaren. Givetvis återfinns den karakteristiska Oakley-logotypen på skalmarna, vilket förhöjer den futuristiska designen när dessa solglasögon ses från sidan. Det osvikliga materialet Unobtanium ger även ett fast grepp vid beröringspunkterna vilket håller bågarna i perfekt position även vid rörelse och vibrationer.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.