Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  OakleyOO4060-03

  Oakley

  OO4060-03 Crosshair

  Oakley OO4060-03 Crosshair
  vertual mirror big image frame mask
  • OO4060-03 Crosshair thumbnail
  • OO4060-03 Crosshair thumbnail
  • OO4060-03 Crosshair thumbnail

  1495 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  148 mm
  Glasbredd:
  61 mm
  Glashöjd:
  45 mm
  Näsbrygga:
  15 mm
  Skalmlängd:
  127 mm
  Material:
  Metall
  Färg:
  Matte Black
  Glasens färg:
  Black Iridium®
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  OakleyOO4060-03 Crosshair är solglasögon för dig som vill kombinera smakfull design med hög komfort. Bågens fint utmejslade detaljer framhäver såväl front som skalmar vilket är en av många förtjänster med dessa solglasögon. Med även de droppformade glasen utmärker och särskiljer OakleyOO4060-03 Crosshair från andra solglasögon i samma kategori. De flytande konturerna ger en obestridlig känsla av såväl snabbhet som elegans. Men även de patenterade glasen med High Definition Optics förhöjer helhetsintrycket och ger knivskarp sikt.

  OakleyOO4060-03 Crosshair lämnar inget åt slumpen, till och med näskuddarna är justerbara för högsta möjliga komfort. De svarta skalmarna är vackert välvda och anpassade för att ge en optimal passform för användaren. Givetvis återfinns den karakteristiska Oakley-logotypen på skalmarna, vilket förhöjer den futuristiska designen när dessa solglasögon ses från sidan. Det osvikliga materialet Unobtanium ger även ett fast grepp vid beröringspunkterna vilket håller bågarna i perfekt position även vid rörelse och vibrationer.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt OO4060-03 Crosshair

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här