Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Sollentuna Optik & Syn

  Nytillpassning linser Sollentuna Optik & Syn

  600 kr

  Specifikation

  Namn
  Sollentuna Optik & Syn
  Adress
  Brunkebergsåsen 40, 192 66
  Ort
  Sollentuna
  Telefon
  08-35 81 50 / 0708-35 81 50

  Mer om produkten

  Sollentuna Optik & Syn har stängt för sommaren och öppnar igen den 1 augusti på nya adressen Brunkebergsåsen 40.

  Jag heter Magnus och har jobbat i optikbranschen sedan 1976. I december 2000 öppnade jag optikmottagningen Sollentuna Optik & Syn. Den ligger i Bibliotekshuset bredvid Sollentuna Köpcentrum, nära Sollentuna station med pendeltåg och bussar. Jag har lång och gedigen erfarenhet av både synundersökningar för glasögon och tillpassning, uppföljning och kontroller av kontaktlinser. Eftersom synförändringar ofta kommer smygande är det bra få att ögonen och synen undersökta regelbundet. Då kan förändringar som kan leda till problem upptäckas i tid. Det gäller även dig som inte har eller tror dig ha något synfel. Eftersom kontaktlinser är i nära kontakt med ögonen och ögonlockens insidor bör du som använder linser undersökas minst en gång per år. Det är viktigt att du har en sort, passform och styrka som fungerar optimalt till just dina ögon. Om du vill prova kontaktlinser får Du hos mig bästa tänkbara tillpassning oavsett om du klarar dig med standardlinser eller dina ögon kräver mer avancerande linser. Jag tillpassar alla på marknaden förekommande, även stabila, så kallade hårda, kontaktlinser.Välkommen till Magnus Bagger-Sjöbäck på Sollentuna Optik & Syn.Tidsbokning är möjligt via www.sollentunaoptik.se

  Gör så här:

  1.Välj typ av undersökning.

  2.Lägg i varukorgen och gå till kassan.

  3.Inom kort får du hem ett köpebevis i din brevlåda.

  4.Ring till optikern och boka en tid som passar dig.

  5.Ta med dig köpebeviset och legitimation till optikern och använd det vid betalning.

  6.När undersökningen är klar får du ett recept av optikern, använd detta när du beställer linser eller glasögon på LensWay.

  Observera att köpebevisen är personliga och kan ej överlåtas till någon annan.

  Karta

  Kommentera och betygsätt Nytillpassning linser Sollentuna Optik & Syn

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här