Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Nico-300000-310

Marshall

30%
Marshall
Marshall
  • Nico-300000-310 thumbnail
  • Nico-300000-310 thumbnail
  • Nico-300000-310 thumbnail

995 kr696 kr Rek. pris:995 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
136 mm
Glasbredd:
44 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
Skalmlängd:
137 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana
Glasens färg:
Brown Graded
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Marshall Nico är ett par solglasögon från ikoniska rockmärket Marshall med 60/70-tals känsla. Den snygga näsbryggan i form av ett nyckelhål bara osar retro. Varumärket finns ingraverat på utsidan av skalmarna.

Den här utgåvan av Marshall Nico kommer i ett brunmelerat utförande med brungraderade glas. Givetvis skyddar glasen dig också mot solens farliga UV-strålning.

Marshall är ett ikoniskt rockmärke, sprunget ur musikindustrin, som på senare tid även gjort sig ett namn inom glasögon. Marshall har hamnat i rampljuset på nytt, mycket vare sin rättframma stil och innovativa ådra när det kommer till glasögon. Genom sin moderna design och sina handtillverkade glasögon bjuder Marshall på en underbar förening av både rock n´roll och stjärnglans. Bland Marshalls glasögon finner vi flera modeller vars namn inspirerats av klassiska rockikoner som Mick, Jimi, Bryan och Henry. Även designen och färgsättningen av Marshalls glasögon andas en cool attityd som lätt för tankarna till legendariska rockstjärnor och odödliga stilikoner.

1923 föddes pionjären och trummisen Jim Marshall. Efter en kortare karriär som musiker startade han en egen trumskola, och sedermera också en musikbutik. Som gammal musiker förstod han snabbt att något saknades för att gitarrljudet skulle bli så bra som det kunde bli. Resultatet blev en smått legendarisk gitarrförstärkare, och resten är, som man brukar säga, historia. Marshall är idag nästan synonymt med gitarrförstärkarnas gitarrförstärkare, men har också gett sig in på andra marknader - bland annat solglasögon. Precis som förstärkarna kännetecknas solglasögonen av hög kvalitet och ett gott hantverk, och designen påminner om varumärkets rockiga själ. Solglasögon från Marshall är helt enkelt rock ‘n’ roll och stjärnglans. De handtillverkade bågarna är namngivna efter musiklegender som Mick, Bob, Debbie och Jimi.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image