Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  New Wayfarer RB2132-901L

  Ray-Ban New Wayfarer RB2132-901L
  vertual mirror big image frame mask
  • New Wayfarer RB2132-901L thumbnail
  • New Wayfarer RB2132-901L thumbnail
  • New Wayfarer RB2132-901L thumbnail

  995 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  144 mm
  Glasbredd:
  55 mm
  Glashöjd:
  39 mm
  Näsbrygga:
  18 mm
  Skalmlängd:
  145 mm
  Färg:
  Black
  Glasens färg:
  G-15XLT Green
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  RB2132 New Wayfarer är med sin tidlösa design en av Ray-Bans mest omtyckta solglasögon.

  RB2132 New Wayfarer från den legendariska glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par solglasögon som har ett överflöd av stil och klass. I grunden är RB2132 New Wayfarer en något mindre version av den ikoniska Wayfarer. RB2132 New Wayfarer har en design som på samma sätt som sin större bror andas, ungdom och kreativitet. De mindre glasen bidrar dock till en lite mjukare framtoning.

  Det här är solglasögon som passar i alla sammanhang. Med RB2132 New Wayfarer kan det helt enkelt inte bli fel. Många är också de filmstjärnor som sett bära RB2132 New Wayfarer när de vandrat den röda mattan ner. Året var 1952 när den ursprungliga Ray-Ban Wayfarer såg dagens ljus, med sin nyskapande design kom den snabbt att ta världen med storm. Ikoniska människor som James Dean och Marilyn Monroe kunde tidigt ses bära dessa revolutionerade solglasögon. RB2132 New Wayfarer lanserades sedan 2006 som en hyllning den klassiska Ray-Ban Wayfarer.

  RB2132 New Wayfarer är självfallet också utrustad med glas som ger dig ett fullgott skydd mot solens farliga UV-strålning. De rektangulära glasen är dessutom läckert mörktonade. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Passa på att köpa dina RB2132 New Wayfarer här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

  Den här utgåvan av RB2132 New Wayfarer är helt i svart och glasen är i grönfärgade. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det högra glaset.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt New Wayfarer RB2132-901L

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här