Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

MK5007-1099/36

Michael Kors

15%
Michael Kors
"Lyxig pilotbåge med elegant retrodetaljer."
Michael Kors
  • MK5007-1099/36 thumbnail
  • MK5007-1099/36 thumbnail
  • MK5007-1099/36 thumbnail

Vårt pris:1495 kr1271 kr Rek. pris:1650 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
59 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
14 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Rose Gold
Glasens färg:
Grey Rose Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

MK5007 från Michael Kors är ett par klassiska pilotsolglasögon med lyxig attityd. De sportar en dubbel näsbrygga som ger en skön retrokänsla, och näskuddar som gör att du kan justera passformen. Michael Kors snygga logotyp finns självklart på utsidan av skalmarna.

Den här versionen av 0MK5007 kommer i ett rosa/guld utförande med grårosa tonade linser.

Den amerikanske modeskaparen Michael Kors är en av modevärldens mest berömda och prisbelönta designers. De solglasögon som bär hans namn är tydliga bevis på hans storhet. Här hittar du solglasögon som kombinerar ikonisk design med glamourösa och eleganta inslag på ett fantastiskt sätt. Efter att ha byggt upp ett namn hos det klassiska modehuset Celine startade Michael Kors eget 2004. Det dröjde sedan inte länge innan framgångarna kom. Idag är namnet Michael Kors synonymt med ett stilrent, modernt och tidlöst formspråk. Med solglasögon från Michael Kors får du alltid ett hantverk som är både trendigt och högkvalitativt.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image