Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

MK5006-103311

Michael Kors

Michael Kors
Michael Kors
  • MK5006-103311 thumbnail
  • MK5006-103311 thumbnail
  • MK5006-103311 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1650 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
57 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
16 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

MK5006 är ett par solglasögon från den världskända glasögontillverkaren Michael Kors. Michael Kors solglasögon är tillverkade med ett modernt, tidlöst och stilrent tänk. Du kan räkna med att solglasögon från Michael Kors håller hög kvalitet och snygg design. MK5006 är inget undantag. MK5006 är ett par klassiska pilotglasögon i modern tappning, och Michael Kors själva tycker att de är minst lika väsentliga på sommaren som en varm tröja är på vintern. Metalbryggan ger klassikerna en sportig look samtidigt som de väldefinierade skalmarna gör dem mer moderna. På utsidan av skalmarna finns Michael Kors logotyp graverad. Den här utgåvan av MK5006 kommer i ett svart utförande med gråa glas.Den amerikanske modeskaparen Michael Kors är en av modevärldens mest berömda och prisbelönta designers. De solglasögon som bär hans namn är tydliga bevis på hans storhet. Här hittar du solglasögon som kombinerar ikonisk design med glamourösa och eleganta inslag på ett fantastiskt sätt. Efter att ha byggt upp ett namn hos det klassiska modehuset Celine startade Michael Kors eget 2004. Det dröjde sedan inte länge innan framgångarna kom. Idag är namnet Michael Kors synonymt med ett stilrent, modernt och tidlöst formspråk. Med solglasögon från Michael Kors får du alltid ett hantverk som är både trendigt och högkvalitativt.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.