Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

MK2045-3006/13

Michael Kors

15%
Michael Kors
"Trendig cateye-båge med exklusiv känsla."
Michael Kors
  • MK2045-3006/13 thumbnail
  • MK2045-3006/13 thumbnail
  • MK2045-3006/13 thumbnail

Vårt pris:995 kr846 kr Rek. pris:1260 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
135 mm
Glasbredd:
55 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
16 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Dark Tortoise
Glasens färg:
Brown Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

MK2045 är ett par trendiga solglasögon från modeskaparen Michael Kors. Det här är en acetatbåge som utstrålar ren klass. Ett hantverk av finaste sort. Allt givetvis gjort för hand i Italien. Den sofistikerade cateye-formen ger dig en feminin och glamourös utstrålning som leder tankarna till klassiska Hollywoodstjärnor.

Den här versionen av MK2023 har en brunmelerad front och guldfärgade skalmar. Glasen är läckert bruntonade.

Den amerikanske modeskaparen Michael Kors är en av modevärldens mest berömda och prisbelönta designers. De solglasögon som bär hans namn är tydliga bevis på hans storhet. Här hittar du solglasögon som kombinerar ikonisk design med glamourösa och eleganta inslag på ett fantastiskt sätt. Efter att ha byggt upp ett namn hos det klassiska modehuset Celine startade Michael Kors eget 2004. Det dröjde sedan inte länge innan framgångarna kom. Idag är namnet Michael Kors synonymt med ett stilrent, modernt och tidlöst formspråk. Med solglasögon från Michael Kors får du alltid ett hantverk som är både trendigt och högkvalitativt.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image