Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Michael Kors

  MK1021-11687P

  Nyhet
  Michael Kors MK1021-11687P
  vertual mirror big image frame mask
  Michael Kors
  • MK1021-11687P thumbnail
  • MK1021-11687P thumbnail
  • MK1021-11687P thumbnail

  Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1970 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  136 mm
  Glasbredd:
  53 mm
  Glashöjd:
  44 mm
  Näsbrygga:
  18 mm
  Skalmlängd:
  140 mm
  Material:
  Metall
  Färg:
  Gold
  Glasens färg:
  Gold Mirror
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  MK1021 är ett par solglasögon från den världskända glasögontillverkaren Michael Kors. Michael Kors solglasögon är tillverkade med ett modernt, tidlöst och stilrent tänk. Du kan räkna med att solglasögon från Michael Kors håller hög kvalitet och snygg design. MK1021 är inget undantag. MK1021 är ett par pilotsolglasögon i metall med en något rundad form. De har den för pilotsolglasögon arketypiska dubbla näsbryggan och Michael Kors snygga logotyp finns självklart på utsidan av skalmen.

  Den här utgåvan av MK1021 kommer i ett guldigt utförande med glas i guld med spegeleffekt.

  Den amerikanske modeskaparen Michael Kors är en av modevärldens mest berömda och prisbelönta designers. De solglasögon som bär hans namn är tydliga bevis på hans storhet. Här hittar du solglasögon som kombinerar ikonisk design med glamourösa och eleganta inslag på ett fantastiskt sätt. Efter att ha byggt upp ett namn hos det klassiska modehuset Celine startade Michael Kors eget 2004. Det dröjde sedan inte länge innan framgångarna kom. Idag är namnet Michael Kors synonymt med ett stilrent, modernt och tidlöst formspråk. Med solglasögon från Michael Kors får du alltid ett hantverk som är både trendigt och högkvalitativt.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt MK1021-11687P

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)