Vilka glasögon passar dig bäst?

Lär dig mer om vårt smarta hjälpmedel Virtual Mirror som visar vilka glasögon och solglasögon som passar ditt ansikte.

Vi arbetar hela tiden med att utveckla våra tjänster för att kunna erbjuda en bättre upplevelse. Därför erbjuder vi nu funktionen Virtual Mirror som gör det enklare för dig att se hur våra glasögon och solglasögon ser ut på ett ansikte.

Sex människor i olika glasögon.

När du går in på vår glasögonsida kommer du nu märka att du kan välja mellan två olika visningslägen. Det ena läget heter produktbilder och det andra ansiktsbilder.

Glasögon från LensWays site.Med ett enkelt klick kan du skifta mellan produktbilder och vårt virtuella provrum Virtual Mirror.

Väljer du visningsläget produktbilder ser du enbart våra bilder på själva glasögonen. Produktbilder är också det visningsläge som visas när du först går in på sidan.

Massor av olika visningsalternativ

Väljer du istället ansiktsbilder finns det tio förvalda bilder att välja mellan. Vi har valt tio ansikten som representerar både män och kvinnor samt väldigt olika ansiktsformer.

När du valt ett av dessa ansikten kommer du se hur glasögonen ser ut på dem. Är du osäker på vilken typ av båge som passar till vilken ansiktstyp kan du även få kloka råd och tips här.


Om du behöver hjälp, tips eller få svar på en fråga som inte omnämns; ring vår prisbelönta kundservice på telefon 020-23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine