Everclear PLUS

Välj everclear PLUS för hög komfort

Är du på jakt efter tvåveckorslinser som erbjuder extremt bra komfort samtidigt som de är riktigt prisvärda? I så fall är everclear PLUS ett intressant alternativ.

Det är ingen slump att linsmärket everclear fått en växande skara användare under de senaste åren. Här finner du nämligen en hel familj bestående av olika linstyper som framtagits utifrån användarnas olika behov. Oavsett om du rankar prisnivå, komfort eller brukstid högst så har everclear ett intressant alternativ att erbjuda.

För dig som gillar upplevelser och att maximera dina synintryck rekommenderar vi everclear PLUS, en kontaktlins med hög prestanda.

En lins som andas

När du använder 14-dagarslinsen everclear PLUS får du en produkt som ger maximal komfort. Genom materialet silikonhydrogel tillåts linsen andas vilket motverkar torra ögon, hela dagen.

Linsen är perfekt för dig som ofta spenderar många timmar framför mobil- eller datorskärmen. En återfuktande lins är även extra fördelaktig i torra miljöer som kontor med hård luftkonditionering eller på högre höjder.

Skyddar mot uv-strålning

Kontaktlinsen har även ett lättare UV-skydd som skyddar mot solens farliga strålar. Vilket givetvis gör den till en favorit under sommarmånaderna. Det handlar dock om ett lättare UV-skydd mot UVA- och UVB-strålar som bäst kompletteras med hjälp av ett par solglasögon.

Det är lätt att slarva med UV-skyddet, så varför inte ordna med ett samtidigt som du stoppar i dina linser? Linserna everclear PLUS har nämligen inbyggt UV-skydd.

Minskad risk för infektion

En klar fördel med att använda tvåveckorslinser från everclear PLUS är att du minskar infektionsrisken. Du använder dem helt enkelt i cykler om 14 dagar per användningsperiod. När du är klar kastar du dem och påbörjar ett nytt par. Genom att användningsperioden är kortare jämfört med månadslinser minskar även risken för infektioner.

Behöver du hjälp med att hitta rätt styrkor eller bara har frågor om linsens prestanda kan du kontakta din optiker eller vår kunniga kundservice på telefon 020-23 20 20.

Kort om everclear PLUS!

-2-VECKORSLINS I PREMIUMKLASSEN

-MAXIMAL KOMFORT

-MOTVERKAR TORRA ÖGON

-PRISVÄRD

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

 Tillbaka till magazine