glasögonnyheter

2 höstnyheter – Modern retro

När du skaffar ett par nya glasögon från Ray-Ban vet du att de håller länge – både i kvalitet och stil. Ray-Bans tidlösa design är lika klassisk som retro och fungerar vid alla tillfällen. En riktig trendsättare som aldrig blir tråkig.

Med sina ikoniska modeller har Ray-Ban tagit plats i många glasögonbärares hjärtan. Från presidenter till filmstjärnor, artister och modeller – Ray-Ban glasögon har burits i generationer av kulturella ikoner. Därför är det alltid lite extra spännande när Ray-Ban kommer ut med nya modeller. Vi har fått chansen att visa några av dem. Här tipsar vi om två höstnyheter från Ray-Ban.

Modern retro

Optiska New Wayfarer från Ray-Ban.

Ett par klassiska bågar som andas både retro och modernt. Den moderniserade varianten New Wayfarer går nämligen aldrig ur tiden. En smakfull båge för en nostalgiker med stil. Om du gillar retro men vill ha en båge som är ständigt aktuell är den här glasögonen för dig.

Stilren pilot

Svarta pilotglasögon från Ray-Ban.

Med de här stilrena pilotbågarna kan du enkelt tuffa till din look. Svarta bågar i tunn metall ger en känsla av trendig minimalism. Passande för dig som gillar en enkel båge med karaktär.


Om du vill få fler tips om andra glasögon från Ray-Ban eller har frågor om synundersökning, glasögonrecept eller hur man beställer – kontakta vår duktiga kundservice på telefon 020 – 23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine