Kvinna granskar lins i mikroskop.

Tårinspirerad lins kan bli en ny favorit

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe erbjuder en spännande teknologi som gör linsanvändande både bekvämt och okomplicerat. Läs om den nya premiumlinsens egenskaper som designats för en vardag full av långa skärmtider och höga komfortkrav.

Kontaktlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe från Johnson & Johnson Vision  är inspirerad av det naturliga ögat och dess funktion, där forskare och experter utgår ifrån förståelsen för hur ögat fungerar och dess behov. Den kunskapen har sedan legat till grund för utvecklingen av premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe .

Rankas högt i undersökningar

Johnson & Johnsons Vision nya lins är baserad på 2-veckorslinsen ACUVUE OASYS®, den bäst säljande linsen i världen,  som aldrig överträffats i kliniska komfortstudier. Den nya endagslinsen är även utvecklad med ny teknik för att motverka problem som många linsbärare upplever, nämligen trötta och torra ögon.

Linsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™.

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe är en lins som designats för att maximera återfuktning och hjälper till att motverka torra och trötta ögon som orsakas av linsbärande, lång tid framför en datorskärm eller i vistelser i torra miljöer.

Design med ögonen i fokus

En stor del i tekniken bakom ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe är dess  design som liknar tårfilmens egenskaper. Tårfilmen är det som täcker ögat och har som funktion att smörja och rengöra ögonen för att motverka exempelvis torra och irriterade ögon.

Tillverkaren Johnson & Johnson Visions nya lins är utvecklad för att arbeta med de viktigaste delarna i tårfilmen och smörja och fukta linsen samtidigt som den hjälper till att hålla tårfilmen stabil under dagens gång. Det betyder att fukten behålls i linsen vilket hjälper dina ögon att känna sig fräscha under hela dagen utan att du drabbas av irriterande symptom som påverkar din vardag. Med andra ord en lins som ger dig frihet att uppleva vardagen utan begränsningar.

Vi rekommenderar en tillpassning av linserna hos en optiker innan användning. Se våra samarbetsoptiker här

ACUVUE®, ACUVUE OASYS®,ACUVUE OASYS® 1-Day och HydraLuxe™ är varumärken som tillhör Johnson & Johnson Services Inc. © Johnson & Johnson AB 2017. VI1098


Och du, kom ihåg att du kan alltid ringa eller chatta med vår prisbelönta kundservice om du har frågor eller funderingar.  Du når oss på 020-23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine