Barnsligt snygga

Nu kan ditt barn få samma coola stil som alla rockstjärnor och filmstjärnor. Med kollektionen Ray-Ban Junior visar Ray-Ban att ikoniska solglasögon även kan komma i små förpackningar.

Ray-Ban Junior är en kollektion med solglasögon  för barn som är omöjliga att motstå. Många ikoniska solglasögon har nu fått småsyskon som strålar ikapp med sina förebilder. Tveka inte att ge ditt barn marknadens bästa skydd mot solens farliga UV-strålar.

Med barnsolglasögon från Ray-Ban får du dessutom massor med stil och tidlös design på köpet.

Ingen junior när det gäller solglasögon

Om man pratar solglasögon går det inte att undvika Ray-Ban. I alla tider har horder av rockstjärnor och filmstjärnor burit deras solglasögon. Från Marilyn Monroe och John F Kennedy till Beyonce och Johnny Depp.

Allt sedan de tog fram de klassiska pilotglasögonen Aviator för det amerikanska flygvapnet på 1930-talet, har Ray-Ban varit en dominerande spelare i branschen. Med Ray-Ban Junior får barnen också chansen att se ut som  filmstjärnor. Givetvis är kvaliteten lika hög på dessa bågar som hos storsyskonen.

Ray-Ban Junior för ditt barns bästa

Vad många inte vet är att barns ögon är känsligare för solens skadliga UV-strålar. Deras ögon släpper nämligen igenom mer strålning än vad vuxnas ögon gör. Det är därför väldigt viktigt att investera i ett par barnsolglasögon som verkligen skyddar.

Det är där Ray-Ban Junior kommer in i bilden. De ger dig barnsolglasögon med ett 100% UV-skydd som är anpassade efter barnens livsstil. Solglasögon som är väl rustade att möta de allra busigaste av barn. Så ta chansen att ge ditt barn en present som är både cool och hälsosam.

Ray-Ban Junior erbjuder solglasögon för barn som är lika häftiga som de är välgjorda.

Lekfull design för glada dagar

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine