Endagslinsen everclear ELITE

Prisvärd med hög komfort

Endagslinsen everclear ELITE är en prisvärd premiumlins med riktigt bra komfort. Ta chansen och byt upp dig till en lins som är skön att bära hela dagen.

När det kommer till synen och våra ögon vill de flesta undvika  kompromisser kring linsernas kvalitet. För dig som vill använda endagslinser med bästa tänkbara komfort rekommenderas kontaktlinsen everclear ELITE, som tillverkats i materialet silikonhydrogel för bästa tänkbara syregenomsläpp.

Linser som funkar hela dagen

Men varför ska jag ens behöva bry mig om syregenomförsel tänker du? Jo, tack vare linsen everclear ELITE’s generösa genomströmning av syre till ögat slipper du torra ögon i slutet av dagen.

Det är också en lins som lämpar sig särskilt bra för dig som tillbringar längre stunder framför datorskärmen eller vistas i miljöer med torr luft, till exempel  luftkonditionerade kontor eller i fjällmiljö.

Det finns platser, minnen och upplevelser som du troligtvis vill spara på näthinnan i resten av ditt liv. Med rätt linser upplever du nuet med bra syn och slipper missa detaljerna.

Passar everclear elite dina ögon?

Vill du byta till everclear ELITE? Linsen fungerar alldeles utmärkt för dig som redan använder någon av linsprodukterna MyDay eller Clariti 1 Day.  Som alltid när det kommer till dina ögon rekommenderar vi  ett optikerbesök innan du genomför ett byte till en ny linsmodell.

För dig som vill uppleva varje ögonblick och se allt vackert omkring dig på bästa tänkbara sätt, finns premiumlinsen everclear ELITE. Det är en återfuktande lins som motverkar torra ögon från morgon till kväll, även i torra miljöer.

Allt du behöver göra när du väl bestämt dig är att beställa everclear ELITE i vår butik så levereras den direkt hem i brevlådan. Om du är osäker på om du kan byta till everclear ELITE, kontakta vår kunniga kundservice på telefon 020-23 20 20.

Kort om everclear ELITE!

  • -ENDAGSLINS I PREMIUMKLASSEN

    -EXCEPTIONELL KOMFORT

    -MOTVERKAR TORRA ÖGON

    -PRISVÄRD

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine