Oakley flyttar fram gränserna

Oakley är ett av världens mest ikoniska och imiterade varumärken. I kraft av sina tekniskt briljanta och stilfulla solglasögon har de nått en unik position i branschen. För dig som söker sportiga solglasögon är Oakley ett naturligt val.

Oakley har allt sedan starten 1975 varit ett märke som ständigt flyttat fram gränserna för hur teknologiskt avancerad och stilfulla ett par solglasögon kan vara. Inspirerade av elitidrottarnas sätt att utmana sig själva har Oakley aldrig tillåtit sig att stagnera.

Solglasögon från Oakley

Med sina solglasögon har Oakley gång på gång visat konkurrenterna hur djärv design och den mest avancerade optiken kan gå hand i hand.

solskydd i världsklass

Solglasögonen har alla unika kvaliteter och ger marknadens bästa skydd mot solens UV-strålar. Glasen är tillverkade av Plutonite som inte bara filtrerar bort UV-A och UV-B utan också UV-C och skadligt blått ljus.

Med Oakley kan du känna dig trygg i vetskapen om

att du får en produkt av absolut högsta klass.

Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög.

Solglasögon som motsvarar höga krav

Genom att jobba extremt nära atleter kan Oakley ständigt förnya sig och skapa produkter som möter alla krav en toppidrottare kan tänkas ha.

Solglasögon från Oakley.

Det är därför inte speciellt konstigt att så många toppidrottare väljer just solglasögon från Oakley. Märket erbjuder kvalitet och design som motsvarar deras högt satta krav.

 

 

 

2 anledningar till att älska Oakley

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine