Oakley – skyhög kvalitet

Oakley är ett av de mest populära sport- och glasögonmärkena i världen. Och för den som enbart nöjer sig med det bästa är Oakley för många ett självklart val.

År 1975 grundades Oakley och namnet valdes som en hommage till grundarens hund som hette just Oakley. Första produkten som lanserades hette Oakley Grip och var ett annorlunda grepp för motorcrosscyklar.

Grundaren, Jim Jannard, sålde dessa från baksidan av sin bil. Mycket har hänt sedan dess.

Snowboardåkare i skidglasögon från Oakley.

Stil och funktion är centralt

Idag är Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av inspirationen för sina produkter hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av.

Kvaliteten på allt Oakley levererar är alltid skyhög!

Stil och funktion har alltid varit centralt. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken.

Snowboardåkare i skidglasögon från Oakley.

Över 600 olika patent

Oakley har över 600 olika patent och kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är Oakley ett naturligt val.

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine