Nu vänder vi blicken mot Norr

Vill du sprudla av livsglädje och se livets ögonblick med nya ögon? I Norr finns inga begränsningar, bara nya oanade möjligheter och nordisk skönhet.

Vardagsstressen är ett problem för många. Hämtning och lämning på dagis. Skjuts till fotbollsträningen. Bilköer på väg till jobbet. Känner du dig träffad? Ta då en sekund, slut ögonen och andas in djupt. Rama om ögonblicket. Tänk tillbaka på positiva ögonblick. Tänk Norr.

Tänk dig vandring i fjällen med friskt vinande vindar. Njut av klarblått vatten och härligt idylliska skärgårdsmiljöer. Känn solens varma strålar och sanden mellan tårna, eller snöstänket när du flyger ner för backarna. Allt det är ren och skär njutning. Allt det är Norr.

Man i solglasögon från Norr.
Norr har nämligen skapat sina solglasögon med ett nordiskt tänk när det kommer till färg, form och material. Oavsett om du kastar dig ut i skidbacken, hänger på stranden eller tar en promenad på stan så finns passande solglasögon för dig.

Alla Norrs solglasögon kommer dessutom med polariserande glas som ger ett extra skydd mot solens reflexer i miljöer som bjuder på snö och vatten. Norr är därför ett utmärkt val för människor med aktiv livsstil.

Norr kännetecknas bäst genom deras paroll ”Reframe Your Moment”. Det innebär att du enkelt kan njuta av de små sakerna i livet och sätta en guldkant på alla ögonblick. Allt du behöver göra är att sluta dina ögonlock och öppna dem på nytt med en ny vision som inhämtas i Norr.


Nu bjuder vi på friska fläktar från Norr i LensWays sortiment av solglasögon. Välj mellan en rad olika modeller, allt från pilotbågar till runda, trendiga bågar och klassiska wayfarer. Här finns något för alla smaker och stilar. Vill du läsa mer och kolla hela sortimentet? Inga problem. Gå direkt till vår butik för fler produktnyheter, bilder, prisinformation och allt annat som kan vara av intresse.

 

 

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine