Norr – nytt nordiskt och trendigt

Norr är nordisk känsla när den är som bäst. Material, form och färg är framtagna med den nordiska konsumenten i åtanke. Alla solglasögon är polariserande för att du på bästa sätt skall kunna njuta av alla sköna stunder i solen utan bländande glitter. 

Norr är ett nytt, trendigt solglasögonmärke från Norden vars solglasögon har tagits fram specifikt med den nordiska konsumenten i åtanke när det gäller material, form och färg. Norr erbjuder klassiska och trendiga solglasögon framtagna för alla som älskar nordisk stil och design.

Man och kvinna med solglasögon från Norr.

Pilotbågen Elliot är en unisexmodell som är lika snygg på män som kvinnor. 

POLARISERANDE GLAS

Det är inte bara bågarna som passar utmärkt i alla situationer – utan även glasen. Alla solglasögon från Norr har nämligen polariserande glas som ger ett extra skydd mot solen samtidigt som de också filtrerar bort störande reflexer från till exempel vatten, snö och asfalt.

Man på strand med solglasögon från Norr i hand.

Ett par polariserande solglasögon är perfekta att bära ute på sjön där solljuset reflekteras mot vattenytan. Bakom ett par polariserande glas slipper du nämligen allt vad reflexer och bländning innebär.

4 favoriter från Norr

Vi har tagit in över ett dussin snygga solglasögonmodeller från Norr i vårt sortiment. Det finns utan tvekan något för alla. Här nedan har vi valt ut fyra modeller som rimmar extra väl med vårens trender.


Till alla solglasögon från Norr >

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine