Kvinna i glasögon dricker kaffe.

Maxa livslängden
på dina glasögon

Ett par glasögon är till för att användas. Så varför inte bära dem utan krångel och onödigt slitage? Med en premiumytbehandling slipper du både repor, reflexer och UV-strålning.

För att du och dina glasögon ska klara av så mycket som möjligt av livets påfrestningar, såsom väder, fest eller träning, kan det vara smart att hjälpa dina nya vänner tåla allt det där och lite till.

Nu erbjuder vi Premiumytbehandling. I en sådan behandling ingår det både repskydd som motverkar uppkomsten av repor och ett utökat repskydd. Något som lätt kan hända om man tappar glasögonen, eller lägger dem upp och ned i all hast på jobbet.

Anti-reflexbehandling, som hjälper emot störande ljusstrålar som kan irritera synen och ögat.

Smuts- och vattenavvisande ytskick som hjälper till att motverka att smutsen lägger sig på glaset och att störande fingeravtryck inte fastnar. Dessutom är det vattenavvisande och underlättar rengöringen av glasen.

UV-skydd som skyddar både dina ögon och den känsliga hunden runt omkring mot solens skadliga strålar. Syftet med dessa behandlingar är att öka glasens prestanda och göra glasen mer tåliga.

Med hjälp av ytbehandlingar får dina glas egenskaper som både förlänger hållbarheten och bidrar till en bättre syn. Vi på Lensway vill att du som glasögonägare ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp hos oss. Glasögon ska inte behöva vara ett hinder, utan ska hjälpa dig, göra det enklare och få dig att känna dig snygg.

Fråga oss om du vill veta mer!

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine